5. Sınıf Kur’an-ı Kerim 2. Dönem 1. Yazılı Soruları

İçerikte yer alan 5. Sınıf Kur’an-ı Kerim 2. Dönem 1. Yazılı Soruları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanmış ders kitapları, çalışma kitapları ve etkinlik kitapları incelenerek hazırlanmıştır. Microsoft Word üzerinden hazırlanmış bu dokümanı yine aynı programı kullanarak açabilir ya da düzenleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan 5. Sınıf Kur’an-ı Kerim 2. Dönem 1. Yazılı Soruları genel olarak çoktan seçmeli soru ağırlıklıdır. Doğru yanlış ve boşluk doldurma sorularına da yer verilmiştir.

Diğer Materyaller

İçeriğin bu başlık altındaki bölümünde topluluk tarafından hazırlanmış çeşitli 5. Sınıf Kur’an-ı Kerim 2. Dönem 1. Yazılı Soruları yer almaktadır. Bu yazılı sınavların içerikleri hakkındaki detaylar ve hazırlayan bilgisi her dosyanın kendine ait indirme sayfası içinde yer almaktadır.

Bu kısımdan sonraki bölümde yer alan dosyalar internette herkesin ulaşabileceği şekilde paylaşılmış dosyalardır. Eğer bir dosyanın bilgilerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız veya paylaşılmasını istemiyorsanız lütfen iletişime geçiniz.