“Cennetin anahtarı namazdır…” hadisi, namazın sadece bir ibadet değil, aynı zamanda insanın manevi dünyasını şekillendiren bir anahtar olduğuna dair güçlü bir hatırlatmadır. Bu hadisi okula panonuza yerleştirerek, öğrencilerinize namazın ruhsal ve manevi açıdan ne kadar kıymetli olduğunu öğretmek için mükemmel bir fırsat sunmuş olacaksınız. Bu pano, öğrencilerinize namazın yalnızca bir ibadet değil, aynı zamanda ruhsal bir arınma ve manevi bir anahtar olduğunu hatırlatır. Her gün bu mesajla karşılaşmak, öğrencilerin namaza olan ilgisini artırabilir ve dini değerlerle daha güçlü bir bağ kurmalarına yardımcı olabilir.

Canva ve Rasterbator araçları ile hazırladığım bu pano materyalleri için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.




Selamünaleyküm kıymetli hocam. Ben youtubedan buraya geldim. Çok güzel bir karaoke yapmışsınız. Ben daha çok karaokeler yapacağınıza inanıyorum. 1,5 ay sonra Regaib kandili programımız var ve bazı karaokelerimiz eksik.Internette vokal kaldıran uygulamalardan iyi sonuç alamadım.Lütfen aşağıdaki eserlere bakabilir misiniz rica etsem? Benim bir borcum varsa yazın lütfen.
Ömer karaoğlu gundoganda ile uzandı çağlara
Grup yenicag son yıldız ile ya hayy
Taner yuncuoğlu ya Muhammed Mustafa
Aleykümselam. İlginiz için teşekkür ederim hocam. İsteklerinizi yerine getirmeye çalışacağım. Takipte kalın bildirim gelir yüklediğimde.
Çok teşekkür ederim şimdiden..
Dediklerinizden birini yayınladım hocam. Bu hafta kalanları da yayınlamaya çalışacağım: Ya Muhammed Mustafa – Taner Yüncüoğlu (Karaoke)